Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűz- és Munkavédelem képes leírás - Munkaruházat, védőfelszerelés.tlap.hu
részletek »

Tűz- és Munkavédelem - Munkaruházat, védőfelszerelés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: munkaruha.tlap.hu » Tűz- és Munkavédelem
Keresés
Találatok száma - 25 db
emblémázás,címke gyártás,minden anyagra

emblémázás,címke gyártás,minden anyagra

Címkék készítése minden anyagra,szövött varrható,textil,papír,s zatén,műanyag, tájékoztatók, nyomdamunkák kellékek -belövőszál,pisztoly,tű csomagolóanyagok több méretben és kivitelben,papírtáskák üresen és feliratozva több méretben, szaktanácsadás,fogyasztóvédelmi címkék gyártása, minden egy helyen ami egy termék kellékezéséhez szükséges, és kötelező az emblémázástól egészen a kötelező jelképes ,mosási,tájékoztató címkékig !

FireBox

FireBox

A Fire Box Kft. közel egy évtizedes múltra tekint vissza a munka- tűz- és környezetvédelmi teljes körű szaktevékenység, valamint hatósági engedélyeztetés területén. A munkánk alapelvének tekintjük, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás eredményeképp a munkahelyeken az ember, a munkaeszközök és a munkakörnyezet kapcsolata a munkavégzés során harmonizáló egységet alkosson és megteremtődjön a biztonságos munkavégzés valamennyi feltétele. A szaktevékenységünket a kis- és középvállalkozásoktól kezdődően az irodaházakon keresztül a termelő gyárakig bezárólag minden vállalkozási forma és szakág részére biztosítjuk. A szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a szakterülettel foglalkozni.

Főnix Perfekt Kft. (Budapest)

Főnix Perfekt Kft. (Budapest)

A munkavédelmi kockázatértékelést kötelező elvégeztetnie, még akkor is, ha a vállalkozása veszélyes tevékenységet nem folytat. Munkavédelmi szakembereink elvégzik az ehhez szükséges baleseti és tűzvédelmi felülvizsgálatokat (pl. tűzoltó készülék karbantartást), illetve a munkavédelmi oktatást is megtartják, hiszen minden vállalkozásnak rendelkeznie kell munkavédelmi szakember által elkészített, munkavédelmi- és tűzvédelmi oktatási tematikával és dokumentált oktatással. Ennek elmulasztása komoly bírságot vonhat maga után. Ha Ön sem szeretne emiatt rettegni, kérjen árajánlatot oldalunkon még ma!

Ipari védőfelszerelés és ruházat ? Fabory

Ipari védőfelszerelés és ruházat ? Fabory

A Fabory meghatározó szereplője a nemzetközi kötőelem kereskedelemnek. Magyarországon jelenleg 6 üzlet és az egész országot lefedő területi képviselő hálózat biztosítja ügyfeleink maximális elégedettségét és a markáns pozíciót a hazai piacon. A Fabory a minőség, a szakértelem és a kiemelkedő szolgáltatások segítségével igyekszik ügyfeleit segíteni gazdasági céljai elérésében. Főbb előnyeink: több mint 50 000 féle kötőelem raktárkészletről, 25 000 féle szerszám és ipari segédanyag, professzionális logisztikai és raktár megoldások, kiemelkedő szakmai tanácsadás, webáruház, letölthető műszaki adatlapokkal és 24 órán belüli házhozszállítás, akár ingyenesen is.

Kalmár Munkaruha

Kalmár Munkaruha

A Kalmár Munkaruha webáruházban csak a legjobb minőséget kínáljuk, elérhető áron, garanciával. Nálunk olyan termékeket talál, mint Coverguard láthatósági, elektromos szigetelő, hőálló ruházat, SupAir maszkok, Earline hallásvédők, Peltor sisakok és még rengeteg más. Ha segítségre lenne szüksége a választásban vagy kérdése van valamelyik termékkel kapcsolatban, nyugodtan tegye azt fel vevőszolgálatunknak és ők a lehető leghamarabb válaszolnak Önnek. Kereshet minket telefonon , de akár személyesen is gárdonyi vagy martonvásári mintaüzleteinkben. Kattintson linkünkre, nem fogja megbánni!

Karabiner Kft.

Karabiner Kft.

A Karabiner Tűz- és Munkavédelmi Szolgáltató, Tanácsadó Kft. 1994-ben alakult, azzal a céllal, hogy tűzvédelmi és munkavédelmi tanácsadással, szolgáltatás nyújtásával segítse a gazdasági társaságokat, a vállalkozásokat és az intézményeket ilyen jellegű feladataiknak a végrehajtásában. Ennek keretében egyrészt eseti munkák elvégzésére kötött szerződések, másrészt folyamatos megbízási szerződések révén vállaljuk a tűzvédelem és a munkavédelem területén a munkáltatók, a vállalkozások számára jogszabályokban és szabványokban előírt feladatok elvégzését, valamint az előírt tűzvédelmi készülékek, felszerelések, illetve védőfelszerelések beszerzését, az ezekkel kapcsolatos feladatok elvégzésének szervezését is. Az általunk ajánlott szolgáltatások igénybe vételével költségkímélő megoldással tehetnek eleget a tűz- és munkavédelemmel kapcsolatos kötelezettségeiknek.

LuMax Pro Kft.

LuMax Pro Kft.

A Lumax Pro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft megalakulása óta fő tevékenységének az egyéni védőeszközök forgalmazását tekinti. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja hogy cégünk 2005 szeptemberétől webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kisvállalkozók kényelmesebb vásárlása érdekében. Cégünk profilja - termékei Szakmai felkészültségünk több mint 10 éves, ismereteink megalapozottak, így nagy körültekintéssel és rugalmassággal tudjuk partnereinket kiszolgálni - egyénre szabottan megfelelő munkavédelmi termékeinkkel. Ezen eszközök minőségét az igen nagy múltra visszatekintő gyártó a Bacou-Dalloz csoport biztosítja, melynek képviseletét látjuk el.

mosdóhigiénia

mosdóhigiénia

együnk minden nap egy kicsit jobbak Legnagyobb tőkénk ebben az, hogy közel állunk az ügyfelekhez és örömmel hozunk létre mindig valami újat. Emellett felelősségteljesek vagyunk. És jellemző ránk a szenvedély, a gyorsaság valamint a minőség. Nagy dolgot terveztünk: szeretnénk Európa minőségi és innovációs vezetőjévé válni. Két márkánk integrációja révén alakítjuk ki portfóliónkat, hogy egy rugalmas, a paletta valamennyi termékét kínáló cég legyünk teljes körű szolgáltatással. Kínálatunk folyamatos bővítése és javítása magától értetődő számunkra.

MSA-Auer

MSA-Auer

A hírnév, amire az MSA háromnegyed századon keresztűl fokozatosan szert tett, egyedülálló. A kis, két főböl álló vállalkozás: Mine Safety Appliances (Bányászati Védőfelszerelések) - mely 1914-ben kezdte meg működését - világméretű vállalattá nőtte ki magát. A történet akkor kezdődött, amikor egy munkavédelmi mérnök, John Thomas Ryan számos bányászati katasztrófával találta szembe magát. Nézeteit megosztotta egy másik mérnökkel, George Herman Deike-kal, aki szintén cselekedni szeretett volna a földalatti katasztrófák elkerülése érdekében. 1914 június 14-én hozták létre az MSA vállalatát, Pittsburgh belvárosában. Ezzel a céggel - ami egy helyiségben volt iroda és raktár - kezdték meg harcukat a biztonságért. Első célkitűzéseik egyike volt, hogy meggyőzzék Thomas Edison-t arról, hogy a nikkel-vas akkumulátor méretét csökkentse le annyira, hogy a bányászok övükön viselhessék. Nem sokkal később az elektronikus lámpák felváltották az open-flame lámpákat, ami nagy előrelépést jelentett a sújtólég-robbanás elkerülése érdekében, ezzel mentve meg a bányászok életét.

Hirdetés
Munka- és tűzvédelmi Magazin

Munka- és tűzvédelmi Magazin

Cégünk immár hat éve segít eligazodni a gazdasági élet szereplőinek abban a hatalmas adattengerben, ami körülvesz bennünket. Fő profilunk gazdasági adatbázisok készítése írott és elektronikus formában. Jelenleg négy területen nyújtunk segítséget a cégeknek, melyek a következők: Munkavédelem, Tűzvédelem, Biztonságtechnika és a Környezetvédelem. Emellett folyamatosan építünk egy átfogó adatbázist, ami a magyarországi ISO minősítéssel rendelkező cégeket gyűjti össze. Jelenleg ez a legteljesebb ilyen jellegű adatbázis a piacon. Kiadványainkat szakmai kiállításokon, konferenciákon, rendezvényeken tesszük ismertté, és természetesen ingyenesen terjesztjük cégeknek, közületeknek és hivataloknak. A terjesztés országosan történik, a cégek kiválasztásánál pedig a legfontosabb szempontok a következők: Aktív részvétel a magyar gazdasági élet vérkeringésében ( Multinacionális cégek, hazai nagyvállalatok ) Foglalkoztatottak száma a cégen belül Tőrzstőke nagysága A legdinamikusabban fejlődő ágazatok Emellett számos önkormányzat, hivatal és szakmai szervezet szerepel terjesztési listánkon, melyet öt év alatt építettünk fel mai letisztult formájára.

Munkabiztonság, túzvédelem

Munkabiztonság, túzvédelem

Cégünk küldetésének tekinti, hogy megváltoztassa a vállalatvezetőkben a munkabiztonságról kialakult gondolkodást. A munkabiztonság fontos része a vállalat szervezeti működésének. A munkavállalók elkötelezettségéhez ? ami a modern menedzsment felfogásban már egyáltalán nem mellékes tényező - hozzátartozik az is, hogy úgy érezzék, a vállalatvezetés mindent megtesz annak érdekében, hogy a munkahelyi körülmények biztonságosak legyenek, csökkenjenek az egészségre káros hatások. Cégünk ebben a folyamatban támogatja a bennünket megbízó vállalatvezetést.

Munkaruharaktár

Munkaruharaktár

Az általunk forgalmazott termékekért minőségi garanciát vállalunk a jogszabályokban előírt módon és feltételekkel. A visszavásárlási garancia nem érinti a minta alapján egyeztetett egyedi és az egyedivé tett (filmnyomás, hímzés) megrendeléseket. Házhoz szállítási költség Ügyfeleink számára minden kiszállítást a futár partnerünk rendkívül kedvező díjszabása szerint vállalunk, beleértve a kis tételes utánrendelést is! A szállítás költségét megrendelésenként, és nem termékenként értjük! Csomagolási költséget NEM számolunk! 1.000.000,- (Egymillió) Ft feletti rendelés esetén az ajánlatunk tartalmazza a házhoz szállítást! Egyéni vásárlók rendelésének házhoz szállítása Kizárólag a mi futárszolgálatunk engedi meg, hogy Ön ellenőrizze kiválasztott termékeket! A Juhász Munkaruha az érvénes törvényi szabályozásnak megfelelően, internetes megrendelés esetén 100% vásárlási garanciát vállal. A szabályozás szerint sérülésmentes terméket 8 napon belül kérdés nélkül vissza lehet váltani! A szállítás költségei: A futár partnerünk rendkívül kedvező díjszabása szerint. Elszámolás készpénzben a futárral.

Munkavédelem Kisvállalkozásoknak

Munkavédelem Kisvállalkozásoknak

A legtöbb kisvállalat számára a munkavédelem és a tűzvédelem kellemetlen kötelesség, ezért a lehető legkevesebbet akarnak foglalkozni vele. Önnek éppen ezért olyan konkrét és érthető munkavédelmi és tűzvédelmi alapokra van szüksége, ami alapján tudja, hogy előzze meg a munkavédelmi bírságot és a balesetet, mit tegyen, ha mégis bekövetkezik, és mit tegyen munkavédelmi ellenőrzés esetén. Ezenkívül ha nem tudja, milyen feladatai vannak, azt sem tudja, hogy mivel bízzon meg egy szakembert, és hogyan tárgyaljon vele. A legtöbb kisvállalkozáshoz hasonlóan valószínűleg a hírekből, a kollégáitól (rosszabb esetben a bírsághatározatból) tájékozódott arról, mi is az a munkavédelem, milyen feladatai vannak. A rengeteg jogszabályt átrágni reménytelen vállalkozásnak tűnhetett.

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelmi szaktevékenység

Vállalkozásom a munkavédelem területén ad megfelelő segítséget cégvezetőknek, munkáltatói jogokat gyakorló vezetőknek a munkavédelmi törvény, és az azt kiegészítő, a végrehajtására kiadott rendeletekben meghatározott kötelezettségeinek megfelelni. Szaktanácsadás keretein belül informálom az aktuális jogszabály változásokról, e változásokkal kapcsolatos teendőiről, segítek a cégvezetésben aktívan résztvevő munkahelyi vezetőkre háruló munkavédelmi feladatok ellátásában szakmai segítségnyújtással. Elkészítem a szükséges iratanyagait, mint pl: kockázatértékelés, védőeszköz juttatási rend, orvosi alkalmassági vizsgálatok rendje, vészhelyzeti terv, stb. Kérem, amennyiben szüksége van bővebb információra, keresse fel honlapomat, ahol részletesebben is tájékozódhat minderről. Keressen elérhetőségem egyikén a további együttműködés reményében.

Munkavédelmi szolgáltatások

Munkavédelmi szolgáltatások

A Mebiz Bt. sokéves tapasztalattal és szakképzett munkatársakkal végzi a munkavédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásokat cégek számára. Komplex és alapos kockázatértékelés, tűzvédelmi és munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi szabályzatok elkészítése rövid határidővel és kedvező áron már 1 fő bejelentett dolgozótól is, ha nem akar bírságot! Külön ajánljuk figyelmébe online munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásunkat, melynek célja, hogy ne okozzon problémát mondjuk az eltérő munkarend. Mindenki a saját tempójában fogja tudni elsajátítani az ismereteket, így biztonságosabbá válik a munkahely is.

Ruhacímke - Címkeplaza Kft

Ruhacímke - Címkeplaza Kft

Ruhacímkék és azok készítése a Címkeplaza Kft.-től. A reklámtáska és zacskók, plasztik kártyák és nyakpántok készítését is vállaljuk, de szálbelövő és belövő szálak értékesítésével is foglalkozunk. Ami címkézhető, azt nálunk megvásárolhatja, sőt nyomdai kivitelezésben is segítünk, legyen az névjegykártya, szórólap vagy prospektus.

Skiz

Skiz

Szeretettel köszöntöm a SKÍZ Kft oldalán! Engedje meg, hogy nagyon röviden bemutassuk családi vállalkozásunkat. Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket elérhetőségeinken. Cégünk 1992-ben alakult műszaki gázok forgalmazására. 1996-tól hegesztéstechnikai eszközök és berendezések értékesítésével is foglalkozunk. 2004-től egyéb termékek forgalmazását is megkezdtük, így jelenleg az alábbi felsorolásban található termékeket, szolgáltatásokat tudjuk az Ön számára nyújtani. Hegesztéstechnikai eszközök, berendezések, anyagok Csiszolástechnikai anyagok, csiszoló és vágókorongok Munkavédelmi eszközök, anyagok, felszerelések Kovácsoltvas anyagok, díszek, kapumozgatási elemek Műszaki gázok forgalmazása

Tuti menü